Konu
:
86. Hafta Çok Bilmiş *Ashriel*
Tekil Mesaj gösterimi
29 Haziran 2012, 14:25
#
4
Ashriel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF
Ticaret Sayısı: (
0
)
IF
Ticaret Yüzdesi:(
%)
Cevap: 86. Hafta Çok Bilmiş *Ashriel*
Osman
Nickli Üyeden Alıntı
1) Ashriel kafasına koyduğunu yapan birimidir?
2) Ashriel için olmazsa olmazlar nelerdir?
3) Ashriel için bakımlı kadın bakımsız kadın arasında fark neyi ifade ediyor?
4) Ashriel Kilosundan ve boyundan memnun mu?
5) Kaç yıldır sanal alem de forumlarla ilgileniyor, ilk forum hayatınız nasıl başladı?
6) Ashriel için bir ilişkide en önemli konu nedir?
7) Bir analiz yapmanı istesek. Bu analizi ne üstünde yapardın?
Şimdilik bu kadar yeterli
1) Malesef değilim. Aksine hemen pes edebiliyorum.
Yani hirs yok.
2) Bu aslinda biraz ucu acik bir soru olmus.
Herhalde coğu kiside olduğu gibi benim de hayattaki önceliğim ailemdir her ne kadar kıymetini bilemesem de Allah basimdan eksik etmesin onlar her seyim.
Ek olarak arkadaslarim, saygi, adalet ve samimiyet kisi ve kavramlari diyebilirim.
Yine de soruyu tam anlamıyla dusunursek olmazsa olmazlara ben pek inanmıyorum ne dersek diyelim insanlar her seyi zamanla asiyor cunku asmak zorunda, bir sekilde hayatina devam etmek zorunda.
3) Aklima gelen ilk sey ekonomik düzey oldu.
İnamıyorum ki hicbir kadin rahat icinde yasadiği halde kendine bakmaktan geri kalsin.
4) Eh iste diyelim, cok sükür. ;p
5) 2007 yılının yaz ayından itibaren sanirim sanaldayim ancak forumlarla tam olarak ne zaman ilgilenmeye basladiğimi hatirlayamıyorum. İlk forum hayatimin nasil basladiğini da hatirlamıyorum biraz balik hafizaliyimdir da. ;d
Yalniz tahminlerime göre ya Muhabbet.net'in bunyesindeki bir forumla ya da megaforum.com'da basladim. Gerci mega da m.net bunyesindeydi o zaman.
6) Sevgi, güven ve sadakat bir iliskinin olmazsa olmaz yapi taslari.
Cok kiskancim ancak asiri kiskanilmaya ve kisitlanmaya tahammülüm yok.
Üzerime fazla gelinmesi ve ilgi manyaği yapilmaya da oyle.
Her seyin dozunda olmasi gerektiğine inanıyorum fazlasi bir süre sonra kötü sonuclara sebebiyet verebiliyor.
7) Hic düsünmedim ancak suan hayatimi en cok etkileyen eğitim sistemimizdeki bozukluklar hakkinda olabilirdi.
Teşekkürler.
Ashriel
Açık Profil bilgileri
Ashriel - Daha fazla Mesajını bul
IRCForumlari.NET Reklamlar