seviyor beni, hissettiriyor... beklenmedik anlarda karşıma çıkmaları, sürprizleri gülüşü.. ben de etkileniyorum. etkilendikçe korkuyorum bazen savunmaya geçiyorum, 1 adım geri çekilip ilgisizleşiyorum elimde değil.. ama o bunu anlıyor, bekliyor özlediğimde ilk ona koşacağımı biliyor. ayrıyken zaman zaman pek aklıma gelmiyor, bazen çok özlüyorum... ama yanındayken öyle değil yeşil gözleriyle bana öyle güzel bakıyor ki... seni seviyorum, sana aşığım diyor sanki. hiç dile getirmedi, hissettirdi... bi adımız yok bizim, siz nesiniz diye soranlarımız çok oluyor... birbirimizi yaşıyoruz... yanında çok huzurluyum, bazen dünya umrumda olmuyor. ansızın göz göze geldiğimizde bazen sarılıp havaya kaldırışları var bu hoşuma gidiyor
gördüğü her balonu bana alması, her ayıcığı bana getirmesi, aklına düştüğümde aramaz mesela, sana geldim çık der
hiç özlememiş gibi halleri vardır, bazen ben bile inanıyorum ama bilirim özlediği için geldi.. çok durmaz o anlarda yanımda sanki birşey vermeye gelmişte acelesi var gibi davranır :-) elimi kalbine koyarım o anlarda nasıl heycanlanır
günüm güzeldi günlüğüm.. görüşmek üzere.