[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dünde bıraktığım öyle çok yaşanmışlıklar var ki bazen diyorum fazla mı ileri gittim, bilirsiniz hızlı giden atın b.ku seyrek olurmuş, cuk diye oturdu. Şuandan bahsedelim, günlük ya bu şimdi bugün olmalı.. garfieldımla uyuduk durduk yatağımı işgal etti.. çok miskin bir kedi yiyor içiyor uyuyor ama beni karşılıksız seviyor. Bugün biraz üzgündüm anladı hemen geldi yanıma dikti gözlerini bana bakıyor ben de sinir kalır mı? kalmadı.. en iyi arkadaşım benim ona birşey olmasın
derler ya kediler nankör diye yok arkadaş insanlar daha nankör.. benim şapşiğim bana nankörlük etmedi hiç. Bugün nescafe xpress ve sigara komasına girebilirdim, hala birşey yemedim, yiyemedim şu sıralar işdahım kesildi. 10 günden bahsediyorum 5kg kaybım var tuhaf şeyler oluyor hiç alışık olmadığım hallerdeyim. Ama iyi giden şeyler de var tabi, tırnaklarım uzun zamandır kırılmıyor serçe parmağımın tırnağını deliptakı taktım bugün, şirin oldu.
saçmalamayı seviyorum, değişik fikirler çıkıyor ortaya neyse günüm, günlükcüğüm senden sıkılmadan seni terk etmeliyim yine yazıcam sana