@ѕтяαηgєя: Taner abimi seviyorum, aşırı delikanlıdır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sevmiyorum hacı ben bu adamı! thwrthbtybhrt Firması varmış, hizmet görmeden yorumumu dile getirmem okkkk!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanıyor gibiyim ama çıkartamadım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Allah seni davul etsin kardeşim. Hiç bir zaman hayrını görmedim. Hayırsızın tekisin, görünme gözüme.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Domain manyağı adam. Başka söze ne hâcet.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bir zamanlar benim için o kadar değerliydin ki, bir insan için yaptıklarına değdi mi? Ben başkasının sözüyle iş yapacak biri değilim, beni bu zamana kadar tanıyamamışsan sana diyecek fazla sözüm olmaz zaten. Hayatında başarılar dilerim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Neyse, bir şey demeyeceğim sana..