Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2012, 02:59   #37
felipe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 13 > Ayna.ORG

Oncelikle olumlu/olumsuz yorum yapan arkadaslara tesekkurlerimi sunarim.
Belirtmek istedigim bir kac konu var.

Oncelikle biz ayna.org bunyesinde kemik ( umut ) ile sadece ayna.org ile ugrasmiyoruz. Yabanci coder arkadaslarimizla bir cok projeye basladik, bu yuzden acikcasi ayna.org ile pek ilgilenemedik.
Bazi arkadaslarimiz user konusun da asagi yukari tahminlerde bulunmus onlara aciklik getireyim. Sunucuyu aldigimiz da user sayisi 10 15 idi. Ben ve ekibim kullanici sayimizi gunluk sabit 200'e cikardik. 100'u gecince zaten eski ayna.org kullanicilari yavas yavas gelmeye basladi. Yogunluk ve kisisel problemlerimizden dolayi mu-yap kurbani olduk. liderchat bu yuzden turk telekom dnslerine kapatildi ve kaybimiz buyuk oldu. Ayna.org yillardir intel yani mirc kelimesi uzerine kasildigi icin Chat Sohbet sitesine cevirip gecmisini atip 0 dan bir yol cizdik. 1 ay oncesine chat kelimesinde ayna.org'u 2. sayfaya getirdim. Fakat saglik problemlerim yuzunden giremedim. Haliyle tekrar bir filtreye girdik. Bu inis cikislara ragmen aktif kullanici sayimiz 150ye yakindir. Tabiki ayna ismine gore bu kotu bir durum. Gunluk 60 70'i buluyor aktif kullanici sayimiz. Hic yoktan oraya girdigimizde "Chat" keyfini yasayabiliyoruz. O kadar da olmedi.
Umut suan gemide ( arjantinde ) oldugu icin aramiz da yok. Hepinize selamlari var iletmek benim icin bir borcturk. Ek olarak,

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] guzel yorumun icin tesekkur ederim, nacizane bir dostumsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] selamlarimi, hormetlerimi sunarim. Iyi calismalar.

irc.ayna.org / Luke

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver