Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2012, 15:46   #197
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: C.

Çok çılgın değil mi? İzlerken bile midem bulanıyor ama bugün kuzenimin şerefine böyle bir şeye gidip binebilirim.
İnanmayacaksın ama sabahın 9'unda çıktım evden, alışveriş için. Bu düğün işi en çok bizi yordu, amcamlar bile düğün sahibi olmasına rağmen daha rahatlardır. Bugün akşam babaannemler(2) ve halamlar geliyor(2). Yarında büyük halam geliyor(4). Ee biz de 4 kişiyiz, ettik mi evde 12 kişi. Bana yol görünüyor, evde yatacak yerim yok. Benim öteki dünyada da yatacak yerim yok, kafirin kızı, püü. Gizem'in kapısını çalarım herhalde neyse işte, bugün gittik her yerde gümüş güzel bir ayakkabı aradık durduk. En sonunda bulduk, mecburiyetten aldık yapacak bir şey yoktu. Sonra eve dönme hayaliyle yanıyorken ben sıcağın ortasında Raki geldi, Beşevler'e gittik ve Ankaray inanılmaz sıcaktı, öldük. YÖK açıklama yapmış 2011-2012 dönemi dahil bütün okullara '' Bütünleme Sınavı '' gelecektir diye, bir keyfim yerine geldi ki sorma. Benim yanakları bilmem ne köpeği gibi sallanan sevgili öğretim görevlisi amcam yerinde olmadığı için asistanı baktı. Sordum, o da evet olabilir dedi, bakalım takip edeyim de büt gelirse yaşadık yaşadık. Sonra geri dönüş benim için tam bir eziyet, Ankaray yine tıklım tıklım, neyse dın dın Kızılay. Metroya koştum. Yenimahalle durağındayız böyle sesler yükseliyor diğer taraftan, herkes yavaş yavaş bizim tarafa doğru yürüyor. Baba-oğul kavga ediyor, oğlan 19-20 yaşlarınde serserinin teki belli. Babasına küfürler ediyor ama öyle böyle değil. Mına koyduğumun dünyasında bir seni s..mediğim kaldı, lan bana para ver gibi bir sürü cümle. Şansımıza vagonda 3 tanede güvenlik görevlisi vardı, neyse sonra biri gitti dedi ki rahatsız oluyorlar biraz sessiz olur musunuz? Çocuğun tepkisi belli zaten, '' kim lan onlar, insinler o zaman aşağı! '' dedi. Benim karşımda oturan adam fırladı çocuğun oraya benim oğlumda senin yaşında, yanımda yatamaz bile senin babana dediklerine bak. Eyvah sen misin bunu diyen, çocuk celallendi. '' Sen işine bak lan yar...m. '' dedi amcamıza. Birden herkes ayaklandı, sesler yükseliyor, ordan bir tiki kız '' Ay inanmıyoooruuooomm '' diyor. Ben hem korkuyorum hem gülüyorum alttan alttan. Ama çocuk susmadı tabii ki, metrodan indik benim önümdeydi, yukarı çıktım benim yolumun orda geliyorlar, aha dedim yandık. Ben bastım tabana kuvvet modundayım, sonra çocuk yere mi yığıldı bir şey oldu da ses kesildi. Yani efenim her an her yerde bir malzeme çıkıyor hayata dair.

Aha işte biz bundan yapacağız yakında. Bir tane film vardı ya, Acıbadem miydi neydi adam vardı. Böyle geceleri deniz görünce o geliyor aklıma, hani çiçekli bir pantolon giyen kız vardı, kolyesini kumsalda düşürüyordu. Bir tane daha adam vardı babam armatör diye kandırıyordu, bunların eşyalarını çalıyordu. Sonra Acıbadem dövme yaptırıyordu, '' hahaha kız '' gibi bir şeyler diyordu falan filan. Yuh nerden estiyse bu.
Sıcak çarptı ciddi anlamda, bir de beyaz tenliyseniz lütfen çıkmayın. Şu an kollarım, ensem falan kıpkırmızı. Ne hassas insanım vah vah.
Bir de bugün kâbusla uyandım ben, resmen yastığıma yumruk atıyordum.
Dur ya, yoruldum yazmaktan, başka zaman anlatırım herhalde.
Biraz dinleneyim, uzun oturayım daha çok işim var. Yorucu ama eğlenceli günler beni bekliyor, hehohah.
Şimdi size bir bızdık koyayım da, gözünüz gönlünüz açılsın.
Yenir ki bu, beslenir ki, sevilir ki.

Ben senin o dudaklarını koparırım! Bulup getirseniz ya şunu bana, biraz sevsem.
Ve ben gidiyorum, ha bir düşünsene.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet