19 Haziran 2012, 20:54
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Jülyen Salata
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Jülyen Salata Malzemeler: - 1,5 kg kabak, soyulmuş
- 1kg havuç, soyulmuş
- 1 demet dereotu, doğranmış
- 3-4 salatalık, soyulmamış
Sos: - yarım çay b. zeytinyağı
- 1,5 limonun suyu
- tuz
- kuru fesleğen
Hazırlanması: - Sebzeleri jülyen bıçağıyla fotoğraftaki gibi doğrayıp harmanlayın. (kabakların ve salatalıkların çekirdekleri kısımlarını doğramayın)
- Sosunu servisten 1 saat önce üszgeçten geçirerek salataya ilave edin.
- Dereotuyla süsleyip servis yapın.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |