Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2012, 00:49   #1357
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] magnum essence?
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Kelimeler yetmez bazen insanları anlatmaya. Umarım farklı yollara sapmazsın. Çünkü böyle iyisin, en saf/en temiz halini yaşıyorsun belki de.
  3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iade-i ziyarete gelmem gerek değil mi ? ;p hoş bir bayan,diğerleri gibi popüler olma çabası içerisinde değil.
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Paylaşımlarını takip ettiğim 2-3 kişi arasında.
  5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Tüm hakları saklıdır! (bende). Şimdi buraya yazılacak o kadar çok şey varken, ifşaa etmemem gerek biliyorum. Nazara inanır oldum ben!
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmam ben biliyosun değil mi ? Ayrıca her ne kadar muhabbetimizi makara havasında devam ettirsekte hoşnut kalıyorum ben.
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Canım benimm, Burda olmalıydın aslında, sana hep ihtiyacım var biliyosun. Desteğini hiç esirgemedin, yerin çok farklı biliyosun.
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sürekli görüyorum profilimde nedendir bilinmez.
  9. X -
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Duruşunla, cümlelerinle ne kadar ağırbaşlı olduğunu gösteriyorsun. Sevildiğinin farkındasın umarım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver