Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2012, 23:46   #1355
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bana darılıp giden uyusum
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Ben sana şaka yapmıştım.Tam seninle konuşurken tv açıktı orda diyordu o şarkıyı.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Biliyor musun, sendeki seni özledim.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ruhum, konuşmaktan çokca keyif aldığım.Sırlarımı rahatlıkla paylaşabildiğim ve gerçekten değer verdiğim güzel hatunlarımdan.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Seni üzen her kimse meleğim, emin ol seni üzdüğünün binde biri kadar değersiz biridir.Hiç kimse için üzülmeye değmez.Seni sen gibi seven insanları kaybetme yeterli.Seviliyorsun çokca.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eren bey nasılsınız inşallah? Tamam anladık neti bıraktın ama arada sırada da uğra yahu.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sen de kimsin yabancı?
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : O müge hatun nasılsınız inşallah?Sağlığınız sıhatiniz yerinde mi.Hatun sana varya cidden kızgınım.Ama yine de kıyamam severim seni bilirsin.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sen de kimsin yabancı?
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Açık konuşmak gerekirse seni sevmiyordum bir hareketinden dolayı.Ama sonradan bakınca insanların değişim gösterdiğini görebiliyorum.Çokca nazik ve beyfendi bir insan olduğunuzun kanaatine vardım.Hep böyle kalınız.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sen de kimsin yabancı?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver