Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Haziran 2012, 18:32   #1353
Hayy aksi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ufacıcık bir konuşma geçti aramızda, ama birbirimizi az çok tanıyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışmadık henüz. (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sadece atmış olmak için bir pm göndermişti kendileri, tanışmaya da bekleriz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Benim ımmm 18654167 yaş büyük halim, axi ihtiyar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yine tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Veee yine tanımıyorum..
Stan : Anlamıyorum Allah'ın bu sevgili kulunu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendileriyle de tanışmışlığımız yok. (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver