Cevap: Burce'yi Nasıl Bilirsin?
Ulan ölürüm kadın sana ölürrrrr... Şimdi bu yazıyı bu kadar geç yazdığım için ağzıma tükürmeni bekliyormuyum evet bekliyorum..
Burce kimdir nedir neyin nesidir necidir :P
O benim ilkokul askm gerçi bu yemedi sanırım Herneyse
hayatımdaki en mutlu anlarımın sahibi..
Kendisi çok işlevli herşey yerine geçebiliyor saniyeler içinde insan'a duygu patlaması yaşatıyo imanıma
Öl desin ölürüm!! ( Şakacıktan tabiki mesela dağda kalsak ayı gelse ölü taklidi yapabilirim onun için :p dağda da ne işimiz varsa hadi dağda işimiz var diyelim benden başka ayı ne gezer dağda 
Hem ayının ne işi var o saatte dışarıda ayrıca hangi ayı ? Kutup ayı temmuz ayı vs vs.. tamam ıyy dediğini duyar gibiyim tatlım sustum bu muhabbeti değiştireyim hemencecik seni anlatmaya devam edelim.. hayır arkadaş nasıl bi egoistliktir belki ben forum kurallarının dışında buraya manyaklık yapıp elime ne gelirse yazmak istiyorum .. gerçi oda olmaz küfürü var lameri var söveni var mazallah galatasaraylısı var beşiktaşlısı var ( Tabi bi FENERBAHÇE'li olarak çirkefliğimi göstermem gerek :p )
yukarıdaki satırlarda ne yazım yanlışına bakabildim ne nokta ne virgül o yüzden kusura bakma tatlım.. Bilirsin ben pek duygulu şeyler anlatamam gelmeden iham
Seni Ahmet'in değil EaSy'nin anlatması lazım onun içinde log gerekiyo oda olmaz yani 
Herşeyi boşverde sen ömürümce hep yanımda ol bana yeter tamam mı kuzucum..
Bu kadar geç gelebildim diye de kızma Anca iş güç özürlerimi diler saygılarımı sunarım
Yazıdan ben bişe anlamadım ama en azından içimden geçenleri bir kaç satıra dökeyim..
O TATLILIKTAKİ USULSUZ KAZANÇ'DA NEYİN NESİ!
ÖZLEMİNE ATTIĞIM ÇIĞLIKLAR
ÇIĞ KOPARIP İNDİRİR YÜREĞİME.. GÖZLERİNDEN..
Kaos.. |