Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2012, 20:25   #2639
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

HANDSOME Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayırlı olsun Yarışmayı başarmışsın .. Tebrikler vs ..

Beyfendi teşekkür ederim, başardık pembe olduk sonunda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ein Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; İkimizinde aynı zamanda he? Neyse artık canım, bir dahaki smslerde görüşmek üzere, öpüyorum canından:*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Rengine bayıldım ruhum. Sen benim en siyahım, en beyazımsın:* Dün vakit bulsaydım, yeniden arayacaktım:*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Günaydın sarım:-*

Ruhum yazan ellerini yerim ben senin.
Sen benim için çok çok değerlisin Ruhum, seviyor ve öpüyorum seni
:*

yoSun Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; ben sana vermedim sevmiyorum seni ;
mcxxxxxx

O öpüşün varya bana bütün oyları sundu meleğim.
Sıra sende yılmak yok yola devam.Sende pembe melek olucaksın

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver