Cevap: Sahte dostlara sözler
Kapılarımı kapadım! Artık yalnız sayılırım. Derin bir
nefes aldım ve rahatladım. Çok yorulmuşum
sanırım. Yolumu değiştirmek zorunda kaldım.
Yaşadıklarımı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yaşattıklarını yok saymadan! Diğer
hatıralarımın yanına bıraktım. Farkındalık buysa
eğer; Ben kendimin farkına vardım. Kendimden fazla değer verdiğim sözde dostları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hem yanımda zannetmişim hem de üzülerek
kendimi kahretmişim. Ne tuhaftır ki;
Düşünüyorum! Arkama dönüp baktığımda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ne
kaybettiğime ne de kahrettiğime artık
üzülmüyorum. Çünkü; kimseyi kırmamak ve
üzmemek adına ben gereken her şeyi yaptığımı
biliyorum.. Şimdi kapılarımı kapadığımda! Aklım; ne
arkada bıraktıklarım da Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ne de asla şüphe bile
duymadığım vicdanımda.. Kapılarımı kapadım! Çünkü gerçekten yorulmuşum
sanırım. Görmemezlikten geldiğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. düzeltmelerini
bile önemsemediğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hatalarını ve haksızlıklarını
hep içimden affettiğim bu sözde dostlarım beni çok
üzmüşler..Onu anladım. Nasıl bir kırılmayla deprem
yaşatmış ki bana; Hatasını telafi edebiliyorsa ne
ala..edemiyorsa hadi bana eyvallah! diyebilmeyi
öğretmiş bana. Hiç bilemezdim! Gün gelip bu kadar
değişebileceğimi. Hiç düşünemezdim! Dostlarımı
terk edip de Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yalnızlığımı tercih edeceğimi.
Önceleri burulan içim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok çabuk iyileşti! Demek o
da sevdi bu değişimi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben yine aynı oturduğum bu yerde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yani! Aynı
mesafelerde; üzüntülü olduklarını hissettiren her
bir buruk seste yanlarına koşup giderken Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. benim şu
kabus dolu yaşadığım günlerimde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nerden
bilebilirdim ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. meğer Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yanımda olmamalarının
suçu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aramızdaki bu mesafelerdeymiş...Ben yanlış
biliyormuşum! Dostlukta mesafeler mesafe değildir
diye..Onlar söylediler de öğrendim.. Anladım ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. onlar için dostluk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sadece kendi nefs-i
tatminlerinde.
Onlar anlamamış olabilirler ama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. asıl mesafe..
aslında beyinlerde.
Dostluk paylaştıkça perçinleşir. Bencillikse bitirir.
Dostluk bitse de Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevgi kalır. Çünkü dostluk
iki taraflıdır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevgi ise tek taraflı da yaşanır.
Dostluk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevgi ötesi yaşanılandır. Beraber yol
almaktır. Sadece! Gülüp eğlenirken değil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. üzülüp
ağlarken de paylaşılandır. Yargı olmaksızın konuşabilmek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gözyaşın bitene
kadar bekleyebilmek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. görmediğinde özlemek
özlenilmek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. istediğin her vakit arayabilmek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yalansız dertleşebilmek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gel ya da git demeden
gelip gidebilmek.. değil midir dostluk.??
Gülmeyi güldürmeyi sevdiğim için!..Neşemi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yardım
etmeyi ilke edindiğimi bildikleri için! Koşturup
debelenmeme alıştıkları için! Dinlemesini bildiğim
için! Sonsuz dert dinlememi..Kısacası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben anladım
beni niye sevdiklerini!
Kapılarımı kapadım! Yormuşlar beni. '' Mesut olduğum zamanlar insanları anlıyorum
sanmıştım. Onları ancak felaket içinde tanımam
mukaddermiş'' (NAPOLYON)
Ne kadar doğru söylenmiş..
Üzüntülerin de Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sıkıntıların da sen ne kadar onlar
için koşmuş olsan da; Senin kötü zamanlarında Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
anlıyorsun ki; Dostun yüzlerce değil! Kapılarımı kapadım! Artık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. biliyorum kimseye dost
demiyeceğimi. İstemiyorum! Yalan dostluklar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bir varmış bir yokmuş misali! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiY£ LaYıKTıR ! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiNiN £N YüCéSiNi VéRSéNDé A$aGLıKTıR .. |