10 Haziran 2012, 13:48
|
#14 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Derinlemesine.
| Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Örnek verecek olursak ben bir arkadasimin kusurlarini örtüyor, maddi manevi her anlamda yaninda oluyorsam ondan da beklerim.
Maddi belki gücü yoktur ama manevi desteğini beklerim ki ben onu dost olarak göreyim aksi takdirde yapilan seyler tek tarafli olduğunda bu ne derece bir dostluk olabilir ki?
Bazi arkadaslar iyilik yapip, karsilik beklemeyeceksin ki dostluklar yasansin demis de benim pek aklima yatmadi.
Oyle bir durumda siz onun gercek dostu olursunuz ancak o sizi'n iyi niyetinizi suistimal eden kisi olur.
Hani ben demiyorum ben verdim o da versin para, ben onu kolladim o da beni kollasin.
Bunlardan ziyade ben karsimdakinin bu isteğini, bu samimiyetini görürsem varsin yapmasin yapmis kadar olur zaten. Yani isin özü samimiyet.
Ben o samimiyeti gördüysem eğer zaten, elimden geleni ardima koymam onun icin her şeyi yapmak isterim ki bu yuzden yanlis insanlarin samimiyetine inandiğim icin az zarar görmedim. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] söylediklerinize tamamen katılıyorum. Alıntı yaptığım kısma ayrıca katılıyorum. Zaten insanların bekledikleri şeyler bir iyilik yaptığında maddi karşılık almak falan değil. Tamamen sizin dediğiniz şey. |
| |