Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2012, 22:57   #2604
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] madonna'nın dediğini bile bilmeyecek kadar dalgınım şu sıralar.
Ayıp etmiş hatun.Dünya starı olmuş ama gölle denizi ayırt edemeyecek kadar da star olamamış hani.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Böylesi daha güzel, aynı eski günlerdeki gibi.Yanlış anlamadım ki bilerek sildim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hatun hem dürttüm seni hem de öptüm (Pek tanışamadık ama olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Değerli ve güzel yürekli arkadaşım dürttüm seni de
Öptüm yanaklarından.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Artık doğru kararlar vermen gerek, kendin üzüldüğün kadar emin ol beni de üzüyorsun..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nerdesin sen bayan!

Çok kişiye gönderme yapmışım.Son olarak herkese selam olsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver