Cevap: Kürt Sorununda Devreye Giren Sır Güç
Sendeki zihniyet kimsede yok. Çünkü insanları tanımadan fişlemeyi yada peşin hükümlü yargılamayı seviyorsun. Üstelik buna hakkın yokken...
Ben doğmadan öncede doğduktan sonrada kürtlerle iç içe büyüyen bir insanım. Dedelerim Erzurum- Horasan - Karahasan boyundan gelme. Yani bir tarafımız kürt bir tarafımız türk. Üstelik boyumda osmanlı kanıda bulunmaktadır. Padişah kızlarından birini büyük büyük dedemle evlendirmiştir. Erzurumdan Tunceli'de dahil Bingöl'üde içine alarak Osmanlı'nın tüm topraklarını dolaştıktan sonra Adana'yı seçmişlerdir.
Sözün özü; sen zihni kırıntılarınla uğraşmadan önce biz kürtlerle iç içe yaşadık yıllarca. Türk-Kürt karışımı ve bunun yanına birde ortak noktası olan aleviyim ben. Yani sen saçma bir 15 yıl hesaplarken, aslında ben bu ülkenin coğrafyasıyım. Yıllarca ezilen, horgörülen ve hatta doğmamış bebekleri diri diri anne karnını kesip bebeği aldıktan sonra top diye duvara yapıştırılan kesimin acısıyım ben.
Sen 15 yılı hesaplayarak daha kim olduklarını bile bilmediğin o dış güçlerin soytarılarıyla beni bir tutamazsın. Geçmişide senden iyi bilirim şimdi geldiğimiz noktayıda senden iyi bilirim.
Kısacası artık kürt sorunu yoktur. Günümüzde kürt sorunu diye ortaya attıkları şey yeni kürt sorunu çıkartmaktır. Kürtleri sorun olarak görmek istemeleridir...
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |