@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canım benim, yaşından öyle olgun davranıyorsun ki, benzeyen yönlerimizi de seni de seviyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir şey var sende insana huzur veren.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Meleğim, rengim, hiç yabancı hissetmediğim, resmini bir kez görmeme rağmen gözlerindeki güzelliği unutmadığım. Şimdi nasıl anlatayım ki seni birkaç cümleyle ? İyi ki varsın ve çok seviliyorsun.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Beni çözen ender insanlardan...
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Selam olsun.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çiçekçi kız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hanım hanımcık.
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Rengin nolursa olsun menekşemsin sen benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Seninle konuşurken sanki 40 yıllık bir arkadaşımla konuşuyormuş gibi hissediyorum, seviyorum hatun seni.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dert ortağım benim, biricik sevgiliim ehah mck
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Seviliyorsun canım.
@