Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2012, 15:36   #5
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ZBNC Hakkında

evet web interface znc tede shroud bnc tada mevcut.bu web interface-arayüzünü .znc --makeconf komutu çalıştırıken znc ayarlarınızı şu şöle olsun mu bu olsun yes/no sorarken buda aralarında soracak size web modülü kurulsun mu admin mod kurulsun mu diye. bu --makeconf esnasında kurmasanız dahi znc çalışırken mircle balandığınızda /znc loadmod … şeklinde komutlada istediğiniz modülü kurup-kaldırabiliyorsunuz. web arayüzüne bağlanırken de-açarkende znc çalışırken znc için ayarladığınız ip/host:portu kullanıyorsunuz ve size ait znc web arayüzünü açıp kullanıcı ayarlarınızı vs değişebiliyorsunuz.

dil sorunu nedeniyle insanların gözünü korkutuyor aslnda farklı dil seçenekleri olsaydı çok daha yaygın kullanılırdı.gözüünüzü korkutmasın aslında gerçekten eggdroptan çok daha basit kurulumuda kullanımıda sadece işte dil sorun ..

bugün şehir dışından misafirim gelecek şu an yemek vs hazırlıyorum ondan arada yazıyorum bunları kusura kalmayın daha ayrıntılı uzun uzadıya anlatamıyorum ..bugün zaman pek yok...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan