Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2012, 20:03   #2
Depremler
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Google yi site kurulumu seo vs. Anlatan Makale.

yazanın ellerine kollarına yüreğine sağlık sırf şuraya cevap yazayım diye üye oldum herşey bahane hiç biri işe yaramıyor bunları geçtim

("Bazı günler uyandığımda hangi günde olduğumu bir türlü hatırlayamıyorum. pazartesi, perşembe, pazar insanın hayatında günlerin bir anlamı olmalı. hafta yedi ayrı gün değilde üç gün olsaydı ne değişirdi hayatımda? ya da saatin kaç olduğu hangi günde olduğundan daha mı önemli? bilmiyorum.." diye hiç aklınızdan geçirmediğiniz artık önemini yitiren saat, gün, hafta, ay, yıl gelip geçiyor herşey biraz para kazanmaktı oysa ama artık bilgisayar başındaki sandalyeye sığmaz olmuş ve gözlüğünüzün camları iyice kalınlaşmıştır. Üstüne üstün birde sonu gelmeyen ağrılarınız hastalıklarınız baş göstermiştir. Günlerce oturup bilgisayar başına arada arkadaşlarınızın istediği ve sizinde kem küm ederek kabul ettiğiniz gezmek ve okey oynamak gibi şeyler vardı ama hayatınızdan yavaş yavaş hepsi sıyrıldı ve gitti arkadaşınızda kalmadı bir siz birde günü geldiğinde "yerin dibine batasıca" diyeceğiniz bilgisayarınız...)

burası adama kyuyor usta

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver