Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2012, 21:05   #4695
Aruz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aşağıya kimi çağırmak istersiniz..

Rüzgar Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Buyuralim, yeLda.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Gel Bakalim.

Biraz geç olsa da buraya gelmiş bulunuyorum.
Buradayım. Bende çağırayım birilerini madem ki.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özledim seni.
Pembe şeker'm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m de gelsin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tatlım sende gel.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ümüde özledim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aşkınla gel.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mavi ve gri kadınlarım sizlerde gelin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nidem'm gel konuşacağız (((:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meleğim senide buralarda göreyim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m Birden yok olduk, varlığımız yokluğumuza bedel midir?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özlemlerin en güzeli. Ben, sen, o'dur.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pıtırcığım sabah gelirsin sende.

Ve son olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sonlardasın yine.
Hepinizi yüreğinizden öptüm.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver