Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2012, 19:59   #7
Thetis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tayyip Şimdi de Kadın Doğum Uzmanı Oldu

Hiç anlam veremediğim şey milletin her konuya dinimizi karıştırması. İnsan kendine tecavüz eden birinin çocuğunu taşımak ister mi? Ya da engelli doğacağını bile bile çocuğunu doğurur mu? Doğması doğru mudur? Bazı şeyler istenmeden gerçekleşebilir. Ve bu konuda devlet hiçbir yardım yapmıyor! Yapmayacak zaten. Neden yapsın ki? Devlet Aziz Yıldırım ile meşgul son derece. Neden böyle konularla ilgilensin ki? Kişisel bir konuya kimse karışamaz. Bu konuda son sözü bayanlar olarak biz söyleriz. Yani söylemeliyiz. Bu kesinlikle çok yanlış bir hareket. İnsanların bir konuyu düşünmeden ahlak bekçisi kesilmesi beni deli ediyor. Gerçekten de zaten bir annenin çocuğunu aldırması kolay bir şey mi? Herkes keyfinden mi yapıyor bunu? Bırakalım o zaman hem anne hem çocuğu ölsün. Hayır böyle bir mantık yok. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir konuda haklı. Evet veren de alan da Allah 'tır. Ama mecburiyet insana istemediğin şeyleri yaptırabilir. Hepimiz bu duruma düşebiliriz ileride. Açıkçası ben çocuğumun engelli doğacağını bilsem anında aldırırım. Yaşım ilerleyecek aklım hep onda kalır. Ölsen ölemezsin. Yaşasan yaşayamazsın. Çocuğunu kimin eline bırakacaksın? Kime güven var bu devirde? Ölemezsin ya ölemezsin. Neden kendime ve çocuğuma bu işkenceyi çektireyim? Yazık değil mi? Günah değil mi? Bari bıraksınlar da bu hak bizde kalsın. Bıraksınlar da buna biz karar verelim. Böyle saçma şey olamaz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver