Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2012, 15:43   #192
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: C.

Şu 3 sınavımı da atlatayım, tıpkı böyle yataktan çıkmayı düşünmüyorum birkaç gün. Sonrada birbirimize söz verdik düzenli bir hayat yaşayacağız diye. Tamam sabah 6'da kalk demiyoruz da, şöyle 9 gibi kalkıp bir düzen oturtabiliriz. Bunu hep devam ettirmemiz lazım, çünkü seneye dersler 11'de başlayacak. İçimde biraz huzursuzluk var gibi ama nedenini bilmiyorum, belki de seneye kalacak olan birkaç ders yüzündendir. Neyse pek de mühim değil, nasılsa bitecek, bitiyor, bitirmişler. Gizem'in ameliyatı da canımı sıkıyor olabilir tabii orası ayrı. Düşündüğüm tek şey Cumartesi - Pazar aralıksız uyku, Pazartesi'nden sonrada insani yaşam. Salı günü zaten hastanede olurum, bitse de geçse; geçse de gitse. Dün sınavdan sonrada saçma sapan şeyler geldi başımıza. Sınavdaki gözetmenlik yapan asistan, bize kafayı fena takmış. Sanırım Gazi'nin sapığı da o. Facebook kullanmadığım için benimle iletişime geçemedi de, Gizem'e yazmış. Aklınca kız ismiyle üyelik açıyor, denk geldiği Gazili kızları ekliyor djhdsjhs, yahu sen neyin kafasındasın abicim? Okumuşsun, asistan olmuşsun. Şimdiden böyle kafayı bozduysa ilerisini düşünemiyorum. Anormallileri ve sorunluları çeken bir şey var sanırım biz de. Okula uğramıyoruz ki birilerini tanıyalım, çok dertte değil. İşin garibi, tumblr'da biriyle konuşurken tesadüfen bizim okulda Çeko okuduğunu öğrendim. Okulda bulamayıp orda bulmakta ayrı bir olay yalnız. Şimdi bunları yazarken bir telefon geldi, annem arkadaşına söz vermiş, Nehir'e Cansu bakar. Hatta tam bu cümleyi yazarken kapı çaldı ve canavarımız eve giriş yaptı. Yerim ben bunu ya, çocuklarda beni seviyor.

Nehir: Okulda Cansu var, 4 yaş grubunda ama 5 yaşındayım diyor, hihihi kendini 5 yaşında sanıyor.
Ben: Kandırıyor yani sizi öyle mi?
Nehir: Ben maviyi seviyorum hihihi.
Ben: Bu oyuncağının adı ne bakalım, mavi mi?
Nehir: Adı yok. ( Suratını asıyor )
Ben: Ne koyalım adını?
Nehir: Immm Pufiiiiiiii.
Krizlerdeyim ben ya.
Ayrıca esmer güzeli bu, kirpikleri 20 cm.
O kirpiklerini koparıp kendime takasım var.
Pilates topu almış hanımefendi, hem de mavi. Bu da mavicilerden.
Ağzından da Alidora düşmüyor. O nasıl isimdir arkadaş, şu yabancı futbolcular gibi. Sançez Guantez Marçez Alidora djskhhs, hani bu isim.
Nasıl güzel anlaşıyoruz biz, nasıl.

Fırat'ın sevgilisiyle de tanıştınız mı siz?
Isırırım bu yanakları.
Yazacaktım bir şeyler ama Nehir hanım Facebook açmış kendine, oyun oynamak istiyor.
4 yaşında be daha, kızdım ne Facebook'u diye! Gülüyor manyak.
Luli TV'yi açtım, çizgi film izler diye, YOK.
Şimdi çıkıp '' yierim yierim bu kızı, bitiririm ''
İşi olup, çocuğuna bakılmasını isteyen anne ve babalarla iletişime geçsem iyi para kazanırım ben.
Bunu da bir düşüneyim. İş çocuklara geldi mi, o soğuk halimden eser yok şimdi dırırırım.
Sinirliydim Nehir gelecek diye ama şu an çok mutluyum.
Beylee bilmiş kızım olsun benim.

(Şu an yanımda düdük çalıyor)
Nehir: Bu ne sesi?
Ben: Düdük sesi.
Nehir: Hihihhihihihi.

Bazen sırf bir çocuğun gülüşünü görebilmek için bu dünyaya katlandığımı düşünüyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet