Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2012, 02:40   #16
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

efLatun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl bilmem kiii : )
Sıcak mı sıcak, insanın içini ısıtır.
Kıpır kıpır, aynı zamanda içinde depremler olur ben biliyorum onu.
Bi abla şevkatiyle sevip kolladıklarımdan o benim.Cana yakın, pozotif enerji saçan cimcimelerimden.
Forumda sevdiklerimden, kanımın kaynadıklarından, içimin ısındıklarından..
Seviliyorsun meleğim ;* Bahtında kendin kadar güzel olsun diliyorum.

Eflatuna boyalı yalnızlıklar, kalbimden çalıyor biraz.
Hüznün ve kederin masasına oturduğum vakit, gözlerimde dağlanıyorsun..
Geçmişe yâd ettikçe, çoğalıyor eflatuna boyalı yalnızlıklar,
Sevgi pınarlarımdan akan bir hasret gibi gittikçe büyüyorsun..

Sessizliğimden kopan fırtınalar gibi, adını çağrıştıran yalnızlıklar gibi biraz..
Dünüme tükürdüğüm geçmiş gibi, sensiz uyandığım her sabah gibi, biraz özlem biraz keder gibi,
İçimden koparılan eflatun renkli çiçekler gibi, en hazin sonla yazılmış aşklar gibi biraz..
Yaşanılmamış nice duygular gibi hasretim sana.

Liaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sevdiğim bayan arkadaşlarımdan olup neşesiyle birden ortamı eğlenceli hale getirebiliyor . Arada denk gelebilsek te biz bir'iz ! Sevgi ve saygılarla, öpüldün çok .

Mutluluk tadındaki sohbetlerimiz hiç bitmesin! Hep neşe dolu, sevinç dolu gözlerle bakalım birbirimize.. "BİZ" "BİZİZ" ve "BİZBİZE" oluşumuz kadar hiçbirşey keyf vermiyor. Yorumuna sağlık tatlım öpüldün..

esekherif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sırtını kayısıya dayamış
kaderin bir sağında
bir solunda
bir önünde , bir arkasında
kelimeleri sobeleyen
Kalemin kurşunu

Özlemler kopardım kayısı yapraklarından,
Nice umutlar, nice hasretler kopardım dal dal..
Yalnızlığın bir sağında
bir solunda
bir önünde, bir arkasında
böğrüme sığmaz bir sevdayla
turuncuları giydimde geldim.
Sana özlemler getirdim kayısı yapraklarından..

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu nasıl bilirsin veyahut nasıl bilirdin sualini duyduğum vakit aklıma nedense hep toprak olmuş merhumlar gelir.

hani olurya,

dışarıdaki sesin, iyi bilirdik der.
içindeki ses, vay adi, borcu da tahsil edemedik onu alaydım da öyle öleydin. bari şuradan iki toprak atayım da bizzat yüzüne söverim.
dışarıdaki ses, bi müsaade ediverin kardeşime iki kerpîç toprak da ben atayım.

ya da hanım dilinde, ben bilmem beyim bilir. : )

işin esprisi ayrı bi entry konusu tabi ki.

nasıl tanıştık burce ile hiç hatırlamıyorum, sadece bir karesi aklımda kalmış.

"siz tanıştığım ilk kurtsunuz", dedi bu kuzu bana heyecanla. tanıştığımıza memnun olduk, ya da olmuş gibi yaptık. karşılıklı birer sek votka kaldırıp sabahlar olmasın dedik, gecenin dibine vurduk : )

" Nasıl Bilirsin " konusunda özdeş fikre sahibiz. Nasıl tanıştığımızı bende hatırlamıyorum sebebi kafamızın iyi olmasından kaynaklı sanırım.. Birer sek votka daha kaldırırmıyız? teşekkürler güzel yorumun için. /KURT

Ein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gayeeet iyii, sevimli, sempatik ve şirin biri.
Sıcacık ve tertemiz bir kalbi var..
Allah yolunu açık etsin canım.

Yüreğine sağlık tatlım..

Nava Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sıcakkanlı ve sempatik biri.
Pek sohbetimiz yok ama pozitifliği hissediliyor.

Yüreğine sağlık his ortağım..

aLieN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burce ile uzun zamandır tanışıyoruz, çok severim kendisini. alçakgönüllü ve bir o kadarda sempatik herşey gönlünce olsun.

Uzun ve güzel bir geçmişe sahip olmak, ve sahip olacağımızı bilmek kadar güzel hiçbirşey yok.. Yüreğine ve yorumuna sağlık.

X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gorevini yapmaya calisan ozverili arkadaslarimizdan biri. Hayatinda basarilar diliyorum.

Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum
sevgiler, saygılar..

Envy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhabbetimiz 2-3 kereliğine dayanıyor aslında.
Gördüğüm kadarıyla sıcakkanlı ve çabuk samimiyet kurabilen biri, öncelikle sınavlarında sonra da hayatında başarılar diliyorum.

Güzel dileklerin için öncelikle teşekkür ederim.. Aynı dilekler benim içinde geçerli, hayırlısıyla başaracağımıza inanıyorum. Öpüldünüz matmazel..

Ashriel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslinda fazla muhabbet etme imkani bulamiyoruz cunku o gece ben gündüz giriyoruz nete.
O yüzden iletisimimis kisitli olsa da cok seviyorum kendisini.
Sempatik ve cok cana yakın.
Güzelliğine diyecek bir şey yok zaten ;p ki icinin de disi kadar güzel olduğu asikar.;*
İnsallah hayatta dilediği her şeye kavusursun, her seyin gönlünce olmasini dilerim canim.

Arkadaş canlısı oluşun fikrimi ve hislerimi kavrıyor belinden.. Final haftası zombiliğimden ödün vermesemde haftanın sonuna yaklaşırken içimde bir huzurun doğuşunu hissediyorum! Güzel dileklerin için teşekkür ederim can ciğer kuzu sarmam.

Selale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'm e ..

Gusel bir romanın neresinden baslanır ki ozetine ..

Hala anımsıyorum ilk sohbetimisi .. Tanısma olarak adlandırmıycam cunki o kadar samimi sıcak bir sohbetimis oldu ki ; isimlerimisi bile nice zamanlar sonra sormak geldi aklımısa (:~

Sempatik durusun, neseli sevimli hallerin, dobra sozlerin gercekten vazgecemeyecegim ozelliklerinden (:~

Herseyden ote aynı muzik tınıları ile basımısı omzumusa koyup goslerimisin gulusunu hissetmek ..

Hani kalbi acıdıgından elini uzerine koyunca o acıyı alıp goturmek ..
Boslukta hissedince o yeri gelip doldurmak ..
Biz bunları seninle paylastık (: ~

Bazen insanlara dokunmak, bedenen yanında olmak, goz yaslarını silmek deil marifet ..
Ki yeri geldiginde onun kalbine taaa uzaklardan dokunabilmektir asıl olan (: ~

Dostulugunu benimle paylastıgın icin tesekkur ederim .. Tebessumlerini benimle paylastıgın icin tesekkur ederim .. Basını omzuma koydugun icin tesekkur ederim .. Karsıma cıkatıgın icin tesekkur ederim ..

Gonlunden ne gecerse daha iyisine sahip olman umidi ile .. Tebessumunun ve gozlerinin ısıltısı hic solmasın .. (: ~

Selale'n .. <3

Üşüyen kalbimi, gülüşleriyle ısıtan kadın!
Tadına doyamadığımız muhabbetleri noktasız bırakmadıkmı biz? Sen benim üşüyen sol yanımsın.. İyikide tanımışım, uzun yıllar sonra da bunu yanında söyleyebilmek tek umudum. Kelimelerim sessiz kalıyor yanında, o küçücük kalbine beni sığdırdığın için sana minnettarım.. Dostluğun binbir ömre bedel.
SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM
ve, SENİ SEVİYORUM.

aSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pek, muhabbet etme fırsatı bulamadık. Ancak yazılarıyla, verdiği görünüm kişisel olarak olgun biri olduğunu andırıyor. Her neyse, iyi biliriz vesselam.

İnşaallah fırsatını yakalarız da iki lafın belini kırarız büyük çapta.. Yüreğine sağlık. Teşekkür ederim..

Slipknot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bayağı bir eskiye dayanıyor sanırım tanışmışlığımız. Fakat bunu farketmemiz bir kaç ay önce oldu garip bi şekilde Eskiden çok gıcık kapardım,arada bi sevesim gelirdi ama içimden de söverdim dermişim ;p Şimdi ise,pek karşılaşmıyoruz açıkçası onun sınavlarının yoğunluğu benimde iş yoğunluğum nedeniyle. Ama melek gibidir,karşısındaki kişiyi kendine sevdirir. Bazen çok sevdiriyo gözümden kaçmıyo da değil hani ! Seviliyorsun !

Kadim dostum! İnternet ve sanal camiasıyla yeni tanıştığımız dönemlerde birbirimize artistliğimiz geçsede. Birbirimize gıcık olsak ve önünü alamadığımız tartışmalarda bulunsak da.. SENİ ÇOK SEVİYORUM. Yıllar sonra birbirimizi forum aracılığıyla buluşumuz ve birbirimiz olduğunu anlamamız çok komik bir şekilde ortaya çıksada birbirimize yaklaşımımız eskisi gibi değil. Hatta bazen kavgalarımızı özleyip yineliyoruz ve bunu gülerek yapıyoruz.. Birbirimizi öyle derinden tanıyoruz ki acemi dostluk levelini 7 sene öncesinden atlamışız. Eskiden bugüne gelen değerli ve kıymetli dostluksun sen..

Düş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç muhabbetim olmadı.Sadece dışarıdan nasıl göründüğü ile ilgili yorum yapabilirim.
Paylaşmış olduğu konuları takip ediyorum ya da denk gelirsem şayet yazmış olduğu yazıları.Pozitif ve sevimli bir bayan olarak duruyor.
Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi ve durduğunun çizgide kalmanız dileğiyle.

Saygı ve sevgilerle.

Sevgili Düş teşekkür ederim yorumunuz ve güzel dilekleriniz için.
sevgiler, saygılar.

Konu Burce tarafından (30 Mayıs 2012 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: birleştirildi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver