Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2012, 18:48   #9
Thetis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 85.Hafta Çok Bilmiş *QueeNLy*

dreamy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana etkisinden çıkamayacağım, günlerce hep onu dinleyeceğim bi şarkı önerebilir misin?

Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Soru için teşekkür ederim.
Benim zevkim ve senin zevkin uyuşmayabilir. Ayrıca genel olarak insanların şarkının içinde kendisinden bir şeyler bulduğundan şarkının etkisinden çıkamadıklarını hep dinlediklerini düşünürüm. Bu yüzden öneremeyebilirim. Ama sen bana dinlediğin tarzı söylersen tabiki öneririm.

X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kisa ve uzun vadeli hedeflerin nelerdir?

IRCFORUMLARI.NET hakkindaki goruslerini detayli olarak ogrenebilirmiyiz?

Tesekkurler simdiden, caliskan moderatorleri seviyoruz.

Merhaba @X. Sorular için teşekkür ederim.
Okulumu en iyi şekilde bitirmek. Tusta güzel bir puan almak. İki kişiye koruyucu aile olmak. Düşündüğüm alanda ilerlemek. Bir dilek tut derneğine katılmak ve orada yükselmek. Buradaki çocuklara her şekilde yardım vermek. Lösante hastanesinde küçük etkinlikler düzenlemek. Oraya olan ilgiyi daha fazla arttırmak ve insanları daha duyarlı yapmak için bir sürü çalışma hazırlamak. Kendi hayatımı anlatan bir kitap yazmak. Tabi bunların yanında hayallerim de var ((:

İrcforumlari.net büyük, köklü ve kaliteli bir yer. İnsanlar aradıkları şeyleri kolayca bulabilirler. Moderatör arkadaşların hepsi gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar. Bu da buna çok büyük bir etken tabii. Düşünce özgürlüğünün "tam" anlamıyla olduğunu düşünmüyorum. Ama bu yönetim olduğu sürece olacağına inanıyorum. Adalet ve eşitlik var. Bu çok önemli bir husus. Nerede kaldı ki bu kavram? Ayrıca yeni gelen üyeden en eskiye kadar herkesin sıcakkanlı oluşu ircforumlari.net 'i daha cazip kılıyor. Irc üzerine kurulmuş olsa da irc ve help kategorilerinde biraz durgunluk var. Hiçbir şey yapılmasa da çaba sarf etmek yeterdir diye düşünüyorum. İlla ki herkes duymuştur ircforumlari.net 'i. Kimi misafir olarak gelmiştir, kimi üye, kimi mod ve kimi admin. Gidenler illa geri geliyor. Gelmeselerde misafir olarak neler olmuş? Neler bitmiş diye izliyor. Tabii bu bir genelleme. Ama insanlar bunu yapıyorlarsa gerçekten ortada bir "başarı" vardır. Çok şey var da şuan aklıma gelmiyor.

Ayrıca hedefler ve hayaller ile ilgili sorular her zaman cevaplamaktan son derece zevk aldığım sorulardır. Birine normalinden fazla değer vermeye başlarsam kız veya erkek farketmez. İlla ki hayallerini ve hedeflerini sorarım. Bana göre önemlidir. Teşekkürler tekrar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver