Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2012, 23:58   #25
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fazıl Say'a Hapis İstemi...

X Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Estagfurullah. Elestiri yaparken dustugumuz en buyuk yanlis dinin temsilcisi olarak suanki iktidari gormemiz, DIN adi altindaki herseyi onlara maletmemizdir. Bizim dinimizin temsilcisi ornek alinmasi gereken muhteremler bellidir. Efendimizdir, yol arkadaslari olan sahabeleridir.

Bu sekilde bir yaklasimda bulundugunuzdan dolayida size tesekkur ediyorum, isin icine manevi degerler girdigi zaman tarafsiz olamiyoruz, kusura bakmayin.

Ben bu yazıda cennet'e söylenen yazıyı görmedim öyle bir şey söylediğini daha sonra bir arkadaşın sayesinde duydum.Ve üzüldüm. Çok yanlış evet yargılanması gerek.Dinimizce günah ve ayıp çünkü.
Ben sadece şuna kızıyorum herkesin dini kendine, ben burda çoğu insanın gözünde eminim dinsiz gibi gözüküyorumdur.Bu benim menfaatim için dini karıştırmamandan dolayıdır.Sevmiyorum din muhabbettlerinin araç olarak kullanılmasında.
Allah biliyor benim ne kadar ona bağlı olduğumu.Emin olun şurda iki kelime edip kendini bir şey sananlardan çok daha dindarımdır.

Saygı ve sevgilerle.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver