Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2012, 00:46   #37
Ekin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Röportaj : Ekin

Abcd Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Help teki başarısı zaten tartışılamaz. Ekin her yönden Help Founder özelliklerini fazlası ile taşıyan biridir. Ekin`in dostluğu ve kalbi mükemmeldir.
Sanal alemde muhabbetinden EN ÇOK zevk aldığım KİŞİDİR. Seni çok seviyoruz Ekin. İyiki varsın rakip taraftar. ( Tek onaylamadığım tarafı )
Ocean bu güzel röportajdan dolayıda sana teşekkür ederiz.
Biraz parçalı bir yorum oldu kusura bakmayın.
Başarılar dilerim...

Ramazan yorumun beni ne kadar mutlu etti ve duygulandirdi anlatamam (: Sen de benim 2 senedir tanidigim en durust, en saygili, en duzgun insanlarin basinda geliyorsun. Taraftarlik kismi da olacak artik, her konuda anlassak ne eglencesi kalirdi degil mi (: Cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin..

BraweheaRt Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Güzel ve isabetli bir ropörtaj olmuş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işinde göstermiş olduğu istikrar ve saygın kişiliği ile sanalda az rastlanır bir isim. Başarılarının devamını dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..

Caner Bey beni sasirtiyorsunuz (((: Saka bir yana, saygin kelimesini ben de aynen sizin icin kullanmak isterim, zira gercekten hakediyorsunuz efendim. Cok tesekkur ederim (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan