Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: C.
Öldürücü bir baş ağrısı çektiğim, yağmurlu bir günden merhaba.
Havalar yine soğudu, hiçbir şikayetim yok.
Bayılıyorum ben yağmura, çamura, soğuğa; gelmesin yaz!
Ama gelmese de ben yaza gideceğim, bu yüzden hiçbir şeyi dert edecek vaktim yok. Vaktimin olmadığını bugün anladım daha doğrusu, içime kelebeklerimi doldurdum. Bu haftayı da atlattım mı, tam 4 aylık bir tatil beni bekliyor. Keyfim yerinde olmasın da nerede olsun, söyler misin? Bir sürü yol beni bekliyor, bazen yeşilliklerden geçeriz, bazen maviliklerde kayboluruz. Kahverengilerde soluklanırız. Nin diyordum ya, tutturmuşum Nin diye. İlk önce ben onun yanına gideceğim, Hollanda'ya. Ben orda içer içer kendimi kaybederim belki, sonrada dönemem. Ne güzel olur, ah ne güzel ne güzel. Sonra beraber döneceğiz, gitmek istediği yerlere götüreceğim, ımm.. Boşuna çalışmadım ben bu sene bu kadar, o paraları kazanıp deli gibi yemedim, biriktirdim. Kimse tutamaz artık beni, bunun mutluluğuyla saçlarımı kazıtabilirim. Bugün hani şu kafaya takıyorlar ya bir şey, kel gibi duruyorsun ondan taktım. Bir insan kelken bu kadar güzel olabilir, ahah. Sonrada kafama dövme yaptırırım. '' P i a . . '' Sonra sarı peruklara baktım, şimdi diyeceksin bu ne şımarıklık ama ciddi söylüyorum sarı da yakıştı. Demek bana bir tek siyah gitmiyor. Finallerim bitsin, acil değişime gidilecek. Her yaz başında saç kestirip pişman oluyorum ama ne yapabilirim. Bu saç rengim çok beğenilse de belki bir ton açtırabilirim. Eğer kesin kararımı verebilirsem de dövmemi yaptırırım. 5 Haziran'da burada olurum umarım, Gizem'in yanında olmam lazım. Morale ihtiyacı olacak, sonra planlarımızı hayata geçiririz. Bugün annemle beraberdim, uzun uzun gezdik ve sohbet ettik. İnsanın yanında birilerinin olduğunu bilmesi çok güzel bir duygu. Çok seviyorum onları, o yüzden '' Pia '' yazdıracağım zaten. Birden duygusallara geçiş yaptım. Ha bir de şöyle omzundan küçük bir dal çizdirip üzerine baykuş kondurabilirim, eheh çok eğleniyorum bu düşüncemle. Kendimi seviyorum, cidden.
Böyle arabaya atlayıp karış karış keşfedeceğim uzun bir 4 aydan sonra, daha çok seveceğim kendimi. Yani kısacası;
Şu başlığı da sevemedim birden, ömür gibi pek kısa geldi.
Bu arada şarkılar pek güzel, hepsi birbirinden güzel.
Redd'in yeni şarkıları da pek sağlam, dinlenilmesi lazım. Gerçi bizim yazlar Serdar Ortaç ve Demet Akalın'ın kapışmalarıyla geçiyor, neyse artık başa gelen çekilir.
Bir şeyleri kaybedince, elinde kalanlarla yaşama mücadelesi veriyorsun.
Daha çok kıymet biliyorsun.
Daha az insanı önemsiyor, az olanlara çok vakit ayırıyorsun.
Bence önemli olan kadın olmak, erkek olmak, genç olmak, çocuk olmak, güzel olmak, çirkin olmak değil. Hatta insan olmak bile önemli değil, ciddi söylüyorum.
Önemli olan o insanlığın içinde kendin olabilmek, kendin gibi davranabilmek.
Bunu öğrenmek çok zamanınızı alacaktır, biraz aynaya bakın ve gördüğünüz gibi olun. Hayat sövünce değil, sevince güzel. - önce kendini ama-- Aylak kadın C.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |