Cevap: Fazıl Say'a Hapis İstemi...
Küfür edeceğim !
7 Nota ve 105 piyano tuşu küfürlerimi sansürlesin! İşi ne !
Bu Notredam'ın kamburu kılıklı herif için,sahibinden az kullanıllmış küfürleri
Esmerelda İşaret parmağını kaldırıp say'a şıplatarak Mozart,Vivaldi,bethe (Cohen çalamıyor) notaları yeme sakın ! sana eşekherifin küfürlerini
içireceğim bakır ıbrıkla desin !
Bu aşşalığılık bit yavrusunu mutad haber aralarında ''Sapkınlığın'' duvarına çıkıp,
ayaklarını everestten sarkıtarak özgürlük mavalı okurken görmüştüm! ''he hö eee''
Bravo sesleri ! Sonra oturma organını parmak uçlarına alıp twetler atmaya başlamış ne demiş ? "Irmaklarindan saraplar akacak diyorsun, cenneti ala meyhane midir? Her muminine 2 huri verecegim diyosun, cenneti ala kerhane midir? Bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?"
Başka ne demiş ? "Muezzin 22 saniyede okudu aksam ezanini yahu. Prestissimmo con fuco!!! Ne acelen var? Sevgili? Raki masasi?"
Cennette Annesinin huri olacağını Şahin K'ya sakilik yapacağını falan düşünmüş olmalı !
Neyse konumuz bu değil tabi , sonra gelen tepkiler üzerine kavşaktan ''U'' dönüşü yapıp ,
salak saçma tartışmalardan bıktım ! Japonya'ya gidicem geyşalık yapıcam dedi !
Tam Seviniyorduk, ıslık çalıyorduk ki o da ne ? ! Kültür Bakanı; Yapmayın efendim olur mu öyle şey siz sanatçısınız ! Bunu bir akşam yemeğinde konuşalım , sakin ol biraz ha ! diye yumuşatmaya çalıştı. Bu sefer de sen misin bana öyle diyen ! ''Kes zırvalamayı '' !
( Ertuğrul Günay'ın yüzünü merak ettim o an )
Aynı sözü Japonya da söylese eminim ki Samurai kılıncını '' do, si , sol, fa, mi, re, do'' eşliğinde oturma organından sokup, ağzından çıkarırlardı !
Neyse seviyorum Seni Fazıl ! Ağzının içine tükürecek kadar !
Mozart kör, beethoven sağır, ccc fazıl ccc !
Not'un dibi; Leküm Diyniküm Velyediyn! |