|
Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşlar bir cümle kurarken dikkat edin derim.
Zamanında alevi kelimesi geçen herhangi bir yerde katliamlar yapıldı,peki o zamanda o katliamları yapanlara ya da yaptıranlara ya da yapmak isteyipte başkalarına yaptıranlara ne oldu? Hala dışarıdalar ve hala vicdanları rahat geziniyorlar.
Ben anlamıyorum bazı yorumları yapan arkadaşları, hayır yani geçmişi bilmeden neden bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz?Yoksa siz de mi vicdansız olmaya kararlısınız ya da düşünce özgürlüğünüzü kendiniz kısıtlamak için can mı atıyorsunuz? |
Ben de bir özgürlükçüyüm ama özgürlüğe sizin gibi bakmıyorum. Özgürlük bir başkasına saldırmaksa, aşağılamaksa, ben de size Fazıl Say lisanıyla karşılık vereyim. Bakalım bahsettiğiniz özgürlüğün, benden size karşı olan cümleleri hoşunuza gidecek mi?
Yani siz Fazıl Say'ın bu davranışlarını savunuyor musunuz? Vicdanlı mı buluyorsunuz? Özgürlük bu mu size göre? Başkalarının inançlarını, kültürlerini, değerlerini aşağılamak mı? Sırf ideolojik olarak aynı görüştesiniz diye neyi savunduğunuzun farkında bile değilken, buradaki insanlara cümle kurarken dikkat etmesini tavsiye eden siz misiniz? Sizin gibi düşünmeyen insanlar sizce geçmişi bilmeyen mi oluyor? Siz mi biliyorsunuz geçmişi? Yaşınızı da çok merak ediyorum. Muhtemelen gençseniz bile internetteki geniş bilgi yelpazesini savunma mekanizması olarak kullanacaksınız.
Siyonist ve emperyalist güçlerin medyası neyi savunuyorsa siz de onu okuyup onu savunuyorsunuz. 2001 öncesinde hükümet adayıyken medya tarafından kahraman denilen partiye kahraman diyordunuz, 2001 sonrasında hain denilen partiye hain diyorsunuz. Merak ediyorum, siyonist ve emperyalist güçlerin ülkemizdeki gazeteleri nereye bakarsa aynı tarafa bakan sözde özgürlükçüler, aynı medyanın BDP'ye destek vermeye başlasa ideolojileri hemen değişecek mi?
Bence siz neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz.