Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2012, 12:29   #1341
Envy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yorumlayamam ben utanırım :$
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendi halinde bir arkadaşımız, biraz da duygusal bir arkadaşımız sanırsam.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bir kez daha söylüyorum, gelmene öyle sevindim ki. Düş'üm seviyorum seni.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Avatardan ötürü gözlerinin hep kocaman olduğunu düşündüğüm güzel bayan, ölçülü-biçimli.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Şimdi konuşurken yazdığın şiirler varya üstadım, hani sizin mütevazılıktan şiir demediğiniz. Bir gün birisi senin adına bir kitap çıkartırsa şüphelenmen için ilk adres olmalıyım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok sıcakkanlı bir bayan daha
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eski dinginliğine geri döndün sanki ya da bilemedim her neyse.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Pembe menekşem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Derdi tasayı unutuyorum seninle konuşunca...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hişt yakışıklı!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Düşüncelerini belli çerçevelerde uygun uslupla dile getiren adminimiz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver