Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2012, 18:51   #1340
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yüreği iyilikle kaplı, abim.
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Seni kelimelerle anlatmam çok zor,biliyorsun dimi? Sıcaklığını özlediğim düş bahçem gibisin.Seviyorum seni.
  3. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Düşüncelerimiz, düşlediklerimizle kalmasın.Evet imzaız her şeyi anlatıyor.Sonuna kadar düşüncelerimizle..
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uzun zamandır muhabbetimin olmadığı eski bir arkadaş.Eski diyorum üzerine basaraktan çünkü kaybolmuş cennetinde anahtarları nereye attığın belli değil.
  5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tatlım, seni ben özledim.
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Eskimeyen bir arkadaşlığın beraberinde getirdiği bir dostluk öyküsü gibiyiz.Severim mehmeti, o da beni sever..
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hani sen burayı bırakmıştın? Yoksa beni gördün de mi geldin. Yakışıklı arkadaşım benim.
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yelkenimiz olmadan gittiğimiz okyanuslarda, tufana yakalandık ve gömüldük..
  9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Öz'üm,meleğim,dostum.. Seni o kadar seviyorum ki.. Kelimeler kifayetsiz kalıyor.Çok özlemişim ben seni..
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nur yüzlü hatunum benim, özledim seni ben ya..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver