Konu: Hesna
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2012, 20:54   #7
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hesna

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oyh.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bi tuhaf oldum ben. Çınlasın sevgilimin kulaklarıııı o bile böyle yazmadı bana!! en iyisi sen geliver bana @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şaka bi yana da canım arkadaşım sende nasıl bir kalem var öyle.. Çok çok beğendim; kalemine, düşüncene sağlık.. Her bir cümlesinde derin anlam..
Bu ince, hoş düşüncen için teşekkür ediyorum dostum saolasın.Şaşırdım, mutlulukla birlikte şaşırttın beni.Bir anda tebessümüm oldun.
Canımsın, seviyorum seni çokça.

Arkadaşlar hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, kalemime ilhamsınız..
Şiir arzu eden arkadaşlarım isteklerini profilime post atsın. Hepinize kucak dolusu sevgiler...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüzündeki mutluluklar kadar sevindirdi postun, dostluk kavramı seninle anlamlı ve seninle güzel.. Tüm güzel duygular sevgi tadında, mutluluk tadında senle bütün. SENİ SEVİYORUM dostum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet