Cevap: 17.05.2012 Askerlik Bitti :)
X Tesekkur ederim , Allah razı olsun.
Cemalizim kardeşim kıbrısda hatta benim yaptıgım yerde siz türünün son örnegidiniz nöbete bile göndermiorduk biz sizin devreler 2 kişiydi bölükte zaten 1 i bölük cavusu 1 de şöfördü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama yukarda Allah var yazıcı yaptılar beni 90/4 ler bizim bölügü piyade yönetirdi vesselam alt devre geldi yapıcı yaptırıcı olduk sonra ben bölük cavusu oldum baktım sarmıor şöför oldum sonra 6 kez birlik değiştirdim rahat durmadıgım için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. en son sınıra verdiler ölürüm die Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama yemedi Rum yakaladım erken terhis aldım ama onuda geri aldılar ALbaya cep telefonuyla konusurken yakalandım biraz öptü felan derken bitirdim askerliği Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. en sonki yerimde Komutanda biraz alkolü seviormus Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Anladın sen onu işte Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. öle yani
__________________ Ne acayip insanın başkalarına en çok kendi canını yakan kıymıkları reva görmesi. Her katilin bir başkasının kurbanı olması ne acayip. Ne acayip kalbin arzı, talebi ve o müthiş dengesizliği... |