Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2012, 01:28   #3
AmiR
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Chanserv kanal modeleri.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Ellerine,emeğine sağlık kardeşim Bir kaç yerde gözünden kaçan yerler olmuş, onlarıda aşşağıda acıkladığım gibi değiştirirsen çok güzel olucak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kursad Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-
i ; İnviteonly , kanalı invite (davetsel) konuma alır sadece invite eden kişiler ve edilen kişiler bu kanala girebilir.
Kullanım ;
/mode #kanal +/-i nick
Not ;  Eğer access listesinde var iseniz kendinizi davet edebilirsiniz ;
/cs invite #kanal nick

-

/mode #kanal +/-i
Burada "Nick" belirtmiyoruz. Ek olarak "/Chanserv invite #kanal" Komutunu uygulamamız yeterli olucaktır.
Misal "/Chanserv invite #kanal Sallamanick" yapsam dahi yine kendimi davet etmiş olurum.

Alıntı:

e ; Koruma ( Ban maskesinin tersidir ) Kullanılan nick'i korumaya alır .
Kullanım ;
/mode #kanal +/-e nick

Bu Komuta gelince "/mode #kanal +/-e Nick!identd@host" Şekilde olması daha iyi olur.

Alıntı:

I ; Belirtilen maskeye sahip olan kullanıcılar, kanal +i modunda olsa dahi kanala girebilirler. [h]
Kullanım ;
/mode #kanal +/-I nick

Ve son olarak bu komut için de gerekli bilgileri vermeliyiz. "/mode #kanal +/-I Nick!identd@host " Gibi bir mask oluşturmalıyız.

Bunuda ben ekliyim her şeyi devletten beklemiyelim :P
-
Mlock ile en son kilitliyeceğimiz kanal Mode'unu aktif olan kanal modeları ile beraber eklemeliyiz.
Örnek:#Kursad kanalın aktif olan kanal modeları +ntrm'dir ve ben N mode'unu eklemek istiyorum. Bunun için uygulamam gereken komut;
/Chanserv set #kursad mlock +ntmN

Başarılarıları'nın devamını dilerim kardeşim :

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver