Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mayıs 2012, 22:54   #29
yeLda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj: yeLda

Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Roportaji okuyali baya oldu ama o zaman yorum yapma firsatim olmamisti simdiye kismetmis.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kelimesi kelimesine okuduğum ve keyif aldiğim nadir roportajlardandi gercekten.
Zevk ve merakla okudum, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yi biraz olsun daha iyi tanimis olmak güzeldi.
Zaten forum icerisinde yazilarini beğeniyle takip ettiğim, karakterini ve düsüncelerini takdir ettiğim biri.
Bu yüzden de hakkimdaki güzel düsüncelerine ayri bir sevindim.
Her şey dilediğin gibi olur insallah.

Güzel düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum Ashriel.Röportajı keyifle okumana ayrıca sevindim. Düşüncelerimizin karşılıklı olduğunu bilmek mutlu etti beni.Olumlu temennilerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.

Stan Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her platforumda özgürce düsündüğünü dile getirebilen bir bayandır. zamanında bunun sıkıntsı cok cekmistirde .. forumun eski sahibi z-net dusuncelerine ket vurmak istemissede basaramamıs. yelda iki cift lafını söylemis ve ayrılmıstır.
ayrıca kendisi analitik düsünce yetisine sahip , hayat tarzıyla normal standartların cok cok ustunde oldugunu dusundugum bir bayandır.
kendisine basarılar diler , saygılar sunarım.

Öncelikle teşekkürler Stan, yerinde analizler gibi görünse de bir noktada katılmıyorum sana.
Znet; gerek forum içerisindeki durumlara yaklaşımı, gerekse oluşturduğu hiyerarşi sebebiyle tenkit ettiğim bir yöneticiydi.Fakat kendisi tarafından düşüncelerime ket vurulması söz konusu olmadı. Hatta öyleki; oluşan adaletsiz durumlara karşı düşüncelerimi beyan ettiğim noktada tarafıma detaylı açıklamalarda bulunmuştur.Bu durumda gıyabında konuşmam etik olmaz diye düşünüyorum.Ayrıca gözlemlerin akabindeki güzel düşüncelerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver