20 Mayıs 2012, 15:27
|
#1336 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Moderatör arkadaşlarımızdan. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdür, geçen hafta kayseriye gittim 4 günlüğüne. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Aziz&Azize Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. forumca sevdiğimiz ve saygıdımız üstad. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kadim dostum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ömürlere bedeldir ömür. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevgili dostum rengin yakışıyordu. Ama biz seni her halinle seviyoruz biliyorsun. ! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim değerli arkadaşlarımdan. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Pembe acmıs Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim dostlarımdan. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Müdürü severim, Alper sanırım salatayı iyi yaptı. Kuşak atlamış. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |