Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2012, 15:27   #1336
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Moderatör arkadaşlarımızdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdür, geçen hafta kayseriye gittim 4 günlüğüne.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Aziz&Azize
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
forumca sevdiğimiz ve saygıdımız üstad.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kadim dostum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ömürlere bedeldir ömür.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevgili dostum rengin yakışıyordu. Ama biz seni her halinle seviyoruz biliyorsun. !
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim değerli arkadaşlarımdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Pembe acmıs
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim dostlarımdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Müdürü severim, Alper sanırım salatayı iyi yaptı. Kuşak atlamış.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver