19 Mayıs 2012, 09:04
|
#1332 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Muhabbeti hoş insan.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Nickini her gördüğümde aklıma Selvi Boylum Al Yazmalım geliyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Tanımıyorum, nickini görüyorum ara sıra.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Canımdan candır abim. İletişimimiz hiç kesilmez, çok fazla değerlidir.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Seni de göremez olduk canım, mesaj atmasam, atacağın yok yani.. -.-
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Nerelere kayboluyorsun sen canım? Özletiyorsun.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Kardeşim. Seni kimselere anlatamam ki ben.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Karşılaşıyoruz forumda, kişisel olarak tanımıyorum.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Benim gülümseme sebeplerimden biri olur kendileri. O üzgünse bende üzgünüm, o gülerse, dünyalar benim.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Canımcım son avatarına gerçek anlamda ba-yıl-dım! Ben de seni severim bilirsin. (:
|
| |