Cevap: Unutulmaz film replikleri
Olcay: Ağlamaya iyi gelen şey, daha çok ağlamak mıdır sence Sinan? Sinan: Olcay. İyice dibe inmeli biliyor musun? İnmeli ki zemine sertçe vurup tekrar yukarı çıkabilmeli. Daha çok ağla, hepsini çıkar gözlerinden. Bazen ağladıkça güzelleşir insan. Olcay: Senin için duygusuzdur, çapkındır, kadın avcısıdır diyorlar. Sinan: Biliyorum. Bir sürü şey söylüyorlar. Anlamadan dinlemeden konuşuyorlar işte. Hatta kendi hayatlarından o kadar umudu kesmişler ki, artık kimsenin kimseyi sevmediğini de söylüyorlar. Olcay: Evet, öyle de diyorlar. Sinan: Oysa kimse seni gördüğüm o ilk andan beri ne düşündüğümü bilmiyor. Olcay: Ne düşünüyorsun ki? Sinan: Seni gördüğüm o ilk an, böyle ağlamaklıydın şimdiki gibi. Sarılmak istedim sana. Böyle ilk kez hiçbir şey düşünmeden, hiç gecesini düşünmeden sadece sarılmak. Çıplak hayal etmedim. Olcay: Teşekkür ederim cd için. Sinan: Beni yine arar mısın? Olcay: Daha çok ağlat diye mi? Sinan: Ben seni hiç ağlatmam ki. Olcay: Bu bir söz mü? Sinan: Beklenti. Olcay: Neyin beklentisi? Sinan: Ağlatmayacak kadar yakın tanıma beklentisi. Olcay: Gerçek olduğunu nerden bileceğim? Sinan: Bilemez. Kimse bilemez, bilse zaten kimse kimseye yaklaşmazdı. Olcay: Çok umut verici. Sinan: Kesinlikle. -Beni Unutma- (Üşenmedim yazdım, artık nasıl sevdiysem).
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |