Cevap: Haftanın Polemiği < 10 > Soyle.Net
Kimse durduk yere sunucudan atilmaz veya islem uygulanmaz, yetkili arkadasimiz islem yapmis ise illaki vardir bir sebebi 100'lerce kisi arasindan ve onca kanal olmasina ragmen bu sahsi buluyor ise yonetimdeki arkadasimiz muhakkak illegal bir durum gozune carpmistir...
Sunu unutmayin kavgada veya tartismada soylenen her soz gercegin taa kendisidir, suan bu sahisda kendini gostermis bulunmaktadir, boyle coluk cocukla muhattap olmak benim icin zaman kaybi oluyor umarim anlamissinizdir ne demek istedigimi.
Onur bu yukarıda yazdıklarına cvp vereyim bak ben senle tartışmadan Unique nikli ali isimli zat ile tartıştım o başlattı ben kanal reklamı yapmadım o baktıki cevrem geniş orada bayanlardan cok arkadaşlar kanalda ondan geldi bizi bi kaç gün takip etti yalakalık yapmadık delikanlı gibi efendice konuştuk die dayılık yaparım asarım keserim misali kanalı kapattı bu bi gercek sonrasında siz bi root bi yönetici admin artık neyse olabilirsiniz ben devletin en önemli bi kurumda (Bilgisayar İşletmeni) bilgi işlemde calışıyorum senin gibi capulcular beni tanımadan coluk cocuk diyebilir o senin düşüncen ben senin gibileri kaale almam sonucta Soyle.Net ticaretle dönen bi sunucu ve TR IRC leri içinde ricaretle uğranan ilk sunucu diyebilirim herkeste biliyor sonrasında yönetiminizde kim iyi kim kötü beni bağlamaz ben kendim yaşanan adaletsizlikleri ve yaşadıklarımı yorumlar buraya yazarım sonucta burası bi forumdur sende taraf tutmayan Soyle.Neti savunmayan herkese saldırmaktan vazgeç artık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sizin ne oldugunuzu herkes biliyor dedimya her cıkışın birgün elbet inişide olur benim yorumlarıma yazdıkca cvp yazıcam.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Bir (Ölüm) SesSizliğidir Benim SusKunLuğum.. |