Cevap: Haftanın Polemiği < 10 > Soyle.Net
X öncelikle forum'un hayirli olsun ve yarinlarin bugünlerinden iyi olmasini temenni ederim...
herkezin yonetim kavrami farklidir zevkler ve renkler tartisilamaz bu konuda, fakat soyle bir husus'da varki " Damlaya Damlaya Göl Olur " yada " Sinek Kucuktur ama Migde Bulandirir " gibi guzel Atasozleri (deyimler) vardir turkcemizde, bu sozlerden yola cikarak konuya deginirsek bayaa uzun zamanimizi alabilir, ozet gecmek gerekirse hic bir sunucu birden 1000 useri goremez, forumda ayni sekilde. Bugun bir kisi gelir yarin'da ayni sekilde 1 kisi gelir ve bu sekilde cogalir grup olur topluluk olur devasal boyuta gelinir...
Fakat polemige sebep olan sahsin yapmis oldugu reklam ortamin bozulmasina kullanicilarin ikilemde kalmasina sebebiyet vermektedir. Biz bosuna bu servisleri kurmadik sunucuya? webden sifreleme servicesler vs vs bunlari neden yaptik? Reklamcilar olmasin, kullanicilar rahat sohbet edebilsin diye. biz bu sahisa goz yumarsak ozaman cabalarimizin bir anlami kalmaz...
Kimse durduk yere sunucudan atilmaz veya islem uygulanmaz, yetkili arkadasimiz islem yapmis ise illaki vardir bir sebebi 100'lerce kisi arasindan ve onca kanal olmasina ragmen bu sahsi buluyor ise yonetimdeki arkadasimiz muhakkak illegal bir durum gozune carpmistir... ve suan gordugunuz gibi sahsin gercek yuzu acikca meydana cikmis bulunmaktadir, lamerliklerini nasil gurur duyarcasina yaziyor reklam,botnet vs vs ...
Ben asla polemige karsi degilim, iyi veya kotu illaki dediginiz gibi yorumlar yapilacaktir. Fakat bu tip reklamci,botnetci vs vs.. insanlardan acikcasi haz almiyorum ve Soyle.net adi altindaki konulara yorum yapmalarini istemiyorum ve biz istemedigimiz icin zaten sunucudan uzaklastiriyoruz.
Soyle.net'e yorum yapacak olan kisiler bu forumun gercek uyeleri olsun sirf soyle.net konusuna parazit olmak icin uye olani dikkate almam normal sekildede davranmam kusura bakmayin...
Sunu unutmayin kavgada veya tartismada soylenen her soz gercegin taa kendisidir, suan bu sahisda kendini gostermis bulunmaktadir, boyle coluk cocukla muhattap olmak benim icin zaman kaybi oluyor umarim anlamissinizdir ne demek istedigimi.
Seviyeli olan her yoruma seviyeli sekilde cevap verebilirim buna emin olabilirsiniz, sadece bu tip insanlarin hakkimizda sacma sapan ve basit seyler yazmasina tahammul edemiyorum okadar...
Umarim bu konu hakkinda suan ikimizde hemfikir olmusuzdur... |