Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2012, 07:23   #39
Emre_DoNtSpEaK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 10 > Soyle.Net

Onur sen cok dönek adamsın ya bir özün sözün bir olsun X kardeşim senide doğru sözünden ötürüde tebrik ediyorum biz burada küfürlü v.b konuşmuyoruz her sunucu eleştirilere açıktır ama bazı sunucuda yöneticiler cocuk gibidirler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
daha olgunlaşmamışlardır lamer derken üstüme almıyorum beni bilen bi cok sunucudan biliyor evt yıllardır bir cok sunucuya takıldım takılıyorumda ama hiç bir zaman takıldığım bir sunucuda bir başka sunucun reklamını yapmamışımdır..bunu bilenler bilir ama soylenetteki olaya gelince benim orada haksız dayılıkla af buyurun artistlik yaparak kanalımı kapatıp sonra niklerimi yasakladıktan sonra ben oradaki dostlarımı kendi sunucuma sesledim evt bunun öncesine bakmıyorsunuz? sonrasında reklam he
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ulan varya dönek adamsınız dönek ben yapacam botnetlede saldıracam belkide ama sırf sizin bu adaletsiz yönetiminize karşı bende küfür olmaz demiştim ama sizi kendi çamurunuzda boğacam adaletsiz yönetiminiz düzelene kadar

Saygılar....

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Bir (Ölüm) SesSizliğidir Benim SusKunLuğum..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver