[07:53] <SoyleNET> Merhaba DontSpeaK, global kanallarda prefix (+qhaov) almanız yasaklanmıştır.
[07:53] <SoyleNET> iRc.SoyLe.Net Yönetimi adamların kalitesi bu işte diyecek bi kelime yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben yıllardır bi cok sunucuyu gördüm bir cok sunucun yönetimini izledim ama hiç bir sunucuda Soyle.Netin yönetiminde olan Unique kadar adaletsiz bir yönetim tarzı olan birisini tanımadım. ben Soylentin tüm yönetimine demiyorum elbet iyi yönetip adaletli davranışlar sergileyen arkadaşlar vardır ama Unique yukardaki loglarda nekadar açık sözlü oldugumu gördüğünüz gibi ben adminmiş rootmuş neymiş egilip bükülmem ağzımıda bozmam ama herşeyi yazarım öyle atıp tutmayıda sevmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[07:53] <SoyleNET> Merhaba DontSpeaK, global kanallarda prefix (+qhaov) almanız yasaklanmıştır.
[07:53] <SoyleNET> iRc.SoyLe.Net Yönetimi işte yetki almayı yasaklamış kanal acmayı yasaklamış af buyur sohbet etmeyi yasaklamış Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
size soruyorum ey TÜM IRC YE takılan arkadaşlar ben okadar agır bir adamımki adamlar beni kaldıramıyorlar işte bende yorumları size bırakıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Bir (Ölüm) SesSizliğidir Benim SusKunLuğum..
Konu toXic tarafından (14 Mayıs 2012 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Banned!
|