14 Mayıs 2012, 00:41
|
#187 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kalem, kağıt ve ben.
Ben bunlardan istiyorum. Arayışa girdim, bir yerlerde denk gelirim umarım. Baykuş candır! Biz hatunlar çok garibiz yalnız, canlısını görsek saniyesinde topuklarız ama böyle cicili bicili olunca vazgeçilmez oluyor. Biz baykuşun uğuruna inanıyoruz o yüzden yani! Biraz özledim de geleyim dedim, yazayım falan her neyse işte.
Şu zaman diliminde pek mutlu günler geçirmişim. En önemlileri de tabii doğum günüm-nesi önemli- ve Galatasaray'ın şampiyonluğu. Ciddi anlamda dün nasıl bağırıp sevindiğimi, nasıl kutladığımızı hatırlamıyorum. Sadece sesimi duyunca aklıma geliyor, o da düzeldi sayılır hemen tedavi ettim kendimi. Çok az kaldı. İçimdeki bu mutluluk belki de bu yüzdendir. Her neyse asıl yazacaklarımdan vazgeçtim, üşendim biraz.
'' Sığamadık ikimiz bu şehire ne yazık, kim kimi suçlamalı? '' bu sözleri duydum bugün bir yerde, ordan şehir geldi aklıma, hah işte buraya getirmeye çalışıyordum. 3 hafta sonra okulum kapanacak ve sonrası özgürlük. Hoş hep özgürdüm de neyse. Bu hafta şenliğimiz var, herkesin ki bitti bizimki başlıyor, ters okuluz. Sorsan kim geliyor, Gece geliyor, Gökhan Tepe geliyor, efenim bir de Sıla hanım. Sorsan kime gideceksin diye, sadece arkadaşlarımla olabilmek adına Sıla'ya gideceğim. Bir zamanlar sevmezdim ama bu sene nedense sevdim bu kadını. Kadının dibi. Ve haftaya da finaller. Açıkçası kafama takmıyorum, sonrasını düşündüğüm için gayet keyifliyim. Bu şehirde çok yalnız olduğumu düşünmüyorum ama sadık olmayacağını bile bile bir kedi ediniyorum. İzmir'den gelecek, şehirlerarası çalışıyoruz. Çok şirin bir şey, maviş gözleri var, rengi de pek tatlı. Bilindiği üzere eski kedimin adı Teoman'dı, bu da Şebo. Aslında Duman koymak isterdim ama gerek yok. Adrian desem, dişi bizim kedi. Adriana olabilir ama bak. Oyş bir gün anne olacak o, yavruşlar falan. Gelsin de bir bızdığımın fotoğraflarını paylaşırım. Şu an hastaymış, umarım bir şey olmaz çok üzülürüm gerçekten. Tam bunu yazacakken bir örümcek yürüdü küçük bir şey, Şebo gelsin de yesin hepsini ahah! Kaşınmaya başladım felaket, ilkbaharı yazı bu yüzden sevmiyorum işte. Vızzz vızzzlar gelecek daha. Her neyse, bu iki bızdık çok tatlı değil mi? Küçük çapkın, yerim bunları. O saçlarınızı ısırırım! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu arada gökyüzü hâlâ bizim, sıkıldıkça bakıyoruz.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |