Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2012, 16:16   #24
Emre_DoNtSpEaK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 10 > Soyle.Net

s.a dostlar dostlar diyorum cünkü ben 8-9 yıldır Soyle.Nete takılıyorum orada dostluk isminde kanal açtık 4-5 dost takıldık olmadı Unique ali geldi kanalı kapattı neymiş reklam ne reklamı kardeşim benim bi arkadaşım kanalımın adını sordugunda onu nasıl davet edicem kanala ben? kuş diliylemi? yoksa başka bi şekildemi? Unique cok keyfi davranıyor yönetimin biraz yetki vermesiyle cok şişiyor bence bi yönetici userlere oplara soplara diktatörce yaklaşmamalı herkes işini yapar ama ben asarım ben keserim gibi avra tavralarla milleti kacırmaktan başka bişey yapmazlar en son olarakta benim yetkilerimi silip atmıştı Unique evt nikimi yasaklamasını söledim ama insanlarla dalga geçer gibi davranıyorlar zaten girenler bilir Soyle.Net şuanda ticaret ile işleyen sunuculardan birtanesi artık IRC nin ne tadı ne tuzu kaldı böyle insanlar yüzünden bunu da yazıyorum foruma cünkü bu sunucuya takılan arkadaşlar aynı fikirde oldugumuzu görecekler... saygılarla....

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Bir (Ölüm) SesSizliğidir Benim SusKunLuğum..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver