Cevap: İzmir'de Yaşamak ( İzmir Tanıtım Rehberi)
Gadınım bunu bana neden yapıyorsun ki? Biliyordum yanlış yerde yaşadığımı, bir kez daha anlamış oldum. Yalnız kibarlıklarınızı geçtim ama o Karşıyaka'da yürürken karşıdan gelenler pek omuzlarını falan geri çekmiyor çarpışmamak için! Küt. Ama kibarlardır, iyidir yani. Boyoz'u sevmedim ben, mide bulandırıcı geliyor. Cidden yazan öyle iyi yazmış ki, içimden oha harbiden öyle diyorum. ( Bende sanki İzmirliymişim gibi, ne bu bilmiş tavırlar? ) Ha pardon ben İzmirli değilim, Karşıyakalıyım! Kentkartını benimle paylaşan o dalyan gibi çocuğu hala unutamadım, neydi adı! İzmir'in kızlarının güzelliğini geçtim de, erkekleri de ünlü olmaya aday bence! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrıca metrodaki anons yapan kadına bayılıyorum, bunu kaç kez söyledim bilmiyorum ama öyle işte! Halkapınar aktarma istasyonudur, buradan Bornova metrosuna geçiş yapabilirsiniz, dimi cınım? Oyş, şu an sanki ordaymışım gibi oldum.
İzmirli doğmadım ama İzmirli ölebilirim!
Şu şehirde yaşlansam başka bir şey istemem. ( Duygusala geçiş ) Kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf!
Tamam mı gadınım? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |