Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2012, 10:50   #7
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Melodram ölmeden önce yapılacak !00 şey isimli kitabıyla adından söz ettiriyor

Ein Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
fgşjl
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kargo olayına bittim!

Senide bitiricem:d Haberlerini bekle

efLatun Nickli Üyeden Alıntı
İyiymiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] imzalı bir tane istiyorum imza günü düzenlersin artık ;D

En kısa zamanda imza günü düzenlemeyi düşünüyoruz:p
Bu arada bendeniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın menajeri:p İstesen seninde menajerin olurum

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Kitap yazmak istiyorum dedim dedim inanmadınız, bak noldu şimdi?

Bak noldu şimdi? Krize girdim şu an.
Aksesuarıma bayıldım, öyle bir şey lazım bana özellikle kışın, burnum düşecek diye korkuyorum da biraz. Pek güzel şeyler yazmışım mesela,
'' Yolda geri geri gitmek meraklı bakış fırlatan insanlara zamanı geriye alıyorum demek ''
'' Nefret ettiğin birine tokat atıp çok solgun görünüyordun yüzene kan geldi rengarenk oldun demek. ''

Bu ikisini şiddetle tavsiye ediyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben kalabalığa gelemiyorum, bunalıyorum ama sana özel bir şeyler düşünürüm hiç merak etme canım. :*

Zaten nerde işe yaramaz eksantrik aksesuarlar var hepsi sende:p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben sana tüm samimiyetsizliğimle inanıyordum dimi?
Sabırla bu günleri bekledik! Sıra geldi meyvelerini toplamaya

Sin Nickli Üyeden Alıntı
Çok iyi !
Çok , çok iyi !

Sen daha iyilerine layıksın senin de sıran gelecek

VenceRemoS Nickli Üyeden Alıntı

Bir paket aspirin'den dolayı, kim uykuya dalmış !

Yalandan kim ölmüş? :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver