Cevap: Haftanın Polemiği < 10 > Soyle.Net
Hiç katilmiyorum size cetsohbet gerçekten çok iyi domainleri sahipsiniz ve tartisilmaz kaliteli bir ortaminiz ve sohbet sunucunuz bulunmakta fakat sizde diğer global sunucular gibi sadece kazanmakla yetiniyorsunuz. facebook, irci bitirmiyor irci bitiren sizin gibi büyük global sunucuların irci geliştirmemesinden yatırım yapmamasından kaynaklanıyor. 10 yıl öncede irc sohbeti ve görünümü bu sekilde idi halende bu sekilde. oysa ki bahsettiğiniz facebook dünyanın yeterli bir biçimde kullanıcısını çekmişken bile hergün bir yatirim yapmakta her gün bir gelişim göstermekte, en basiti kamera sistemini bile daha yeni yaptilar.
Neden bunları global sunucular yapmıyor?
Neden hala kullanıcıları, java indirmeye mahkum ediyoruz.
Bunlari kücük sunuculardan geliri olmayan kisilerden beklemek haksızlık olur
Sizin gibi 2 3 global sunucu bu gibi irc i yeniden popüleritesini artircak projeler gelistirebilir.
neden bunları size söyleme ihtiyaci duyduguma gelince suanda görünen en iyi domainleri sahip olmaniz ve gerçekten bu işlerden yani web işlerinde çok iyi olmanızdan ötürüdür.
istediğinizde bu 1900 olan kullanıcınız 2500 3000 lere çikartacağinizi kendi payima biliyorum
googlede istediğiniz kelimelerde cikacağiniza tahmin edebiliyorum.
Ama biraz kazanmak yerine geliştirmeyide seçseniz çok daha iyi olabilir irc adina.
Ayrıca Soyle.Net e başarılar diliyorum günümüzde bir elin parmaklarini geçmeyecek en iyi sunuculardan bir tanesidir. gerek yönetim gerek elindekiler gerekse bilgileri ile. |