Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2012, 00:00   #1328
Rüzgar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Moderator Arkadaslardan. iyi Biri Oldugu Kanaatindeyim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Cs'de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'i Karsisinda Gorunce Pc'yi Kapatip Kaciyor. iyidir Benim Kardesim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Umuarim, Mutlusundur.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Kayiplarda lakin hala aklimda. Severim Eco'mu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen Bir Siirsin. Ama Kimin? Hangi Sairin? Bilemiyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gorevini iyi yapan S.mod Arkadasimiz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Surekli hal hatir soran bir buyugumuz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ya Esk. Gonul Yaz Ortasinda Ayaz'a Dusmus.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Benim iki gozum, Sohbetinden Keyif aldigim nadir insanlardan. Ama Kayiplarda!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Yasi Kadar Gormuslugu Var. Gormuslugu kadar dile getirdikleri var. On iyi Dinleyin! Severim kardesimi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat