@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Karşıyaka bize karşı!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.eninle konuşmak huzuru bulmakla eşdeğer benim gözümde abim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+;Ne kadar uzak olsak da bilir bendeki yerini,Sekiz demiştim sana ehe,özlüyorum yahu eskiyi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Ney üflemeyi bi öğreneyim senin yanında da alacağım soluğu.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; Annem ne diyim ki ben sana (:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+;Gri bir kozadan mavi bir kelebek nasıl çıkar derseniz ona bakmanız yeterli. (:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+;Ömür,abidir,kendini sevdirmeyi bilir kerata. :|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Yönetici kesiminden,pek bilgim yok (:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Admin,itirazı var çünkü asabi o.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+;Bir insanın hakkında hiçbir şey bilmesen dahi onun iyi biri olduğunu hissedersin ya aynen benim içinde öyledir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Saygım ve sevgim sonsuzdur.