Konu: Elmali kek
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2012, 17:40   #17
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Elmali kek

Kathie Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel gözüküyor, tavuk göğsünü severim.
Ah ah becerikli hatun bir başka oluyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende birşey yapacaksan yıyebılırsın!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Oyle bos bos mısafırlıge gelınmez, elın dolu gelsın lutfen.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] becerıksız degıl de pek ıs yapmıyor, bu yuzden öğretmen oldum ona ben (:

Benimde öğretmenim ol lütfen. Öncelik olarak şu kek'i öğrenmek istiyorum

Liaaa Nickli Üyeden Alıntı
Elma kek dünyasına ayrı bir tad katıyor aman yarabbi diyecek kadar enfesss . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m Kargo ücreti alırım ama ehahahe . Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

Bu hatun cimri valla bak cimri
Sen yap kargoyu ben öderim ;p

Ein Nickli Üyeden Alıntı
Uh, yaparız yaparız.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] size misafirliğe geliyorum!

Hep beraber @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye gitcez!

yoSun Nickli Üyeden Alıntı
Aynen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğru söylüyor ;
yaparız hemde daha neler yaparız:p

Neler neler yaparsınnnn

Selale Nickli Üyeden Alıntı
Siz hiiic yorulmayın kızlar .. Ben hersei hazırlarım sizde afietle yersinis :$
Dimi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yyy ... (: ~

Yaparsın da zehirlenmeyelim kuzum

Simge Nickli Üyeden Alıntı
Aşgısım, başımın üstünde yerin var

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim teşekkür ederim, bende seni seviyorum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim sende börek yap:p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yemekleri yapsın (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel elmalı kurabiye yapar o da onu yapsın

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m, yavrucum sen ne yapacaksın ?

Pasta börek haricinde herşey olurrrrr

Ein Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ben de sizlere ıslak kek yaparım, ıslak kelebeklerim!

''Islak kelebekler'' aaa çok sevdim bunu!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver